Serbian Print

USB flash memorija

USB Flash memorija je bez sumnje izuzetno popularan promotivni poklon. Koristimo ih svakodnevno na poslu ili u slobodno vreme, u zavisnosti da li želimo prezentovati poslovnu ponudu, sačuvati važna dokumenta, napraviti play listu omiljene muzike itd. Velika je mogućnost izbora oblika i dizajna USB-a, kapaciteta memorije kao i boje koju možete prilagoditi Vašem logotipu. Personalizovane USB Flash memorije sa štampom ili laserskom gravurom su idealan poklon za poslovne partnere i reklamu. Takođe, USB memorija može biti opremljena raznim dodacima – vezicom, poklon kutijom, priveskom ili trakom za nošenje oko vrata.

USB Flash memorija u obliku kreditne kartice

USB-ovi u obliku kreditne kartice su svojevrstan hit kada su u pitanju reklamne USB Flash memorije. Imaju veliki prostor predviđen za štampu Vašeg logoa, mogućnost „full color“ štampe, a istovremeno su veoma praktične za nošenje i čuvanje.

Metalna USB Flash memorija

Metalne USB Flash memorije omogućavaju da na njih utisnete neizbrisiv logo Vaše kompanije pomoću laserske gravure.

Poklon kutija za USB Flash memoriju

Poklon kutije za USB Flash memorije su nešto što u potpunosti zatvara krug kada su u pitanju USB-ovi kao promotivni materijal. U raznim oblicima i dimenzijama omogućavaju da još snažnije istaknete Vaš promotivni poklon.

USB Flash memorija predviđena za stiker

USB-ovi se mogu brendirati raznim štamparskim tehnikama, jedna od njih je i stiker. 3D stiker je relativno nova i veoma popularna tehnika štampe. 3D stikeri se izrađuju od najkvalitetnije smole koja je otporna na sve atmosferske uticaje.

USB – privezak za ključeve

USB – privezak je genijalna kombinacija 2 u 1. Istovremeno Vam omogućava da imate jako simpatičan privezak za ključeve i da Vam je USB uvek pri ruci kada god ga trebate.

Newsletter form append
Chat button