Serbian Print

Promotivni pokloni za leto

Kako uraditi promotivnu kampanju, a istovremeno svojim klijentima omogućiti da se lepše i ugodnije opuste ne samo za vreme godišnjeg odmora nego i tokom čitavog leta? Vazduh miriše na slobodno vreme, druženje, šetnje, sportske aktivnosti, godišnje odmore … Šetališta, aerodromi, autobuske i železničke stanice, plaže, izletišta su prepuni ljudi i to je idealna prilika za prezentaciju Vašeg brenda. U nastavku ovog teksta Vam dajemo nekoliko primera letnjih promotivnih artikala.

Peškir za plažu

Idealan a možda i najbolji promotivni poklon za leto. Gde god se kupali i uživali u letnjim aktivnostima Vaš logo će biti vidljiv.

Peškiri za plažu sa vašim logom

Torba za plažu

Torbe za plažu su promotivni materijal koji ima jasnu namenu i biće od koristi bilo kome da ga poklonite. Ali treba imati na umu da ovakav promo poklon može da obiđe ceo svet zajedno sa Vašim logotipom.

Promo poklon sa vašim logotipom

Lopta za plažu

Lopte za plažu su vrlo popularan promotivni poklon u letnjim mesecima. Čine jedan dan na plaži mnogo zanimljivijim, a posebno je zanimljiv za decu.

Lopte za plažu sa vašim logotipom

Naočare za sunce

Naočare za sunce su pre svega jako koristan poklon. Gotovo da ne postoji osoba koja ih ne koristi kada su sunčani dani, bilo da je leto ili zima.

Naočare za sunce sa vašim logotipom

Frizbi

Frizbi je jedan jako lep vid rekreacije. Može da se koristi tokom čitave godine, ali najčešće na izletima i tokom letovanja. Prednost mu je što ga mogu koristiti sve generacije, takođe mnogi vlasnici pasa ga koriste kao rekvizit prilikom igre sa svojim ljubimcima.

Frizbi za plažu
Newsletter form append
Chat button