Serbian Print

Laserska Gravura

Laserska gravura je zaista tehnika kojom možete ostaviti večni otisak. Lepo je kada pronađete neki stari upaljač, šnalu od kaiša ili pehar koji je pripadao vašim precima na tavanu ili u nekoj zaboravljenoj kutiji. Udubljenja i prorezi koji su ostavljeni graviranjem se nisu izgubili već su dobili onu finu patinu lepih upotrebljenih predmeta koji čuvaju neke priče zatvorene u sebi. Dugovečnost i istinski kvalitet čine da predmeti i pokloni sa ugraviranim natpisima predstavljaju više od poklona. Predstavljaju početak neke nove priče.

Laserska gravura kao tehnika je pogodna za otisak na raznim vrstama metalnih predmeta od kojih su najčešće eksploatisani privesci, šnale, kopče za kaiš i slični predmeti koji mogu poslužiti u marketinške svrhe, jer predstavljaju odličan reklamni materijalUnutar naše štamparije posedujemo lasersku tehnologiju gravure, tačnije mašine „Universal“ i „Ostling“ kompanija. Garantujemo vrhunski kvalitet i dugotrajnost laserske gravure.


Ako ste zainteresovani za neku od naših usluga ili imate bilo kakvih pitanja u vezi oblasti kojima se bavimo, slobodno nas kontaktirajte ili pošaljite upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Error holder wrapper
Newsletter form append
Chat button