Serbian Print

Tampon Štampa

Nazdravili ste mnogo puta čašom na kojoj je bilo nešto odštampano? Hladno pivo, sa zlatnim otiskom koji govori o poreklu piva nekako više prija. Ne mora niko to da prizna, ali je tako. Za veliku većinu. Šoljica za kafu sa vašom omiljenom markom, olovka kojom pišete, beležite svoje ideje, privezak na kome se nalazi svežanj ključeva od kojih većinu koristite čak jednom godišnje… Svi ti konusni, zakrivljeni oblici i površine odštampani su tehnikom tampon štampe.

Štamparija Mačinković je najpoznatija upravo po ovoj tehnici štampe. Hiljade čaša, šolja, pepeljara, upaljača, olovki, keramičkih posuda i drugih artikala iz naše ponude odštampani su ovde. Zato da bi vaš posao uvek bio aktuelan u očima tržišta. Zato da biste, kada sledeći put budete nazdravljali, pogledali u čašu i zapitali se: Da li je i ovo došlo iz Štamparije Mačinković? Sva je prilika da je tako.

Tampon štampa je tehnika duboke štampe sa indirektnim otiskivanjem gde se gumenim tamponom sa štamparske forme (klišea) boja prenosi na željeni predmet. Ova vrsta štampe se koristi najčešće za štampu na zakrivljenim površinama predmeta izrađenih od raznih materijala kao što su staklo, keramika, plastika, guma, metal.

Najčešći artikli koji se štampaju tehnikom tampon štampe su olovke, upaljači, šoljice, pepeljare privesci i drugi promotivni artikli. Možete ih pronaći u našoj rubrici reklamni materijal

Prednost otiska dobijenog tehnikom tampon štampe jeste njegova primenljivost. Tampon štampa pruža mogućnost otiskivanja na predmetima koji imaju neravne površine, na kojima drugim tehnikama ne bi bilo moguće štampati.

Takođe tampon štampa podržava štampu na predmetima izrađenim od različitih materijala. Ova tehnika nam omugaćava da štampamo na keramici, staklu, plastici…

Naše mogućnosti

Posedujemo Teca print TP 250, Teca print TP 130 i Teca print TP 100 mašine kojima možemo da odštampamo do 45000 otisaka jednobojne štampe ili 15000 otisaka dvobojne štampe. Edukovani kadar kojim raspolažemo i iskustvo stečeno u dosadašnjem radu garant su  kvaliteta naše štamparije.


Ako ste zainteresovani za neku od naših usluga ili imate bilo kakvih pitanja u vezi oblasti kojima se bavimo, slobodno nas kontaktirajte ili pošaljite upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku.

Error holder wrapper
Newsletter form append
Chat button