Serbian Print

Kišobrani sa vašim logotipom

U svim godišnjim dobima imamo kišne dane gde se u obaveznu ličnu upotrebu koristi kišobran. Kišobran je idealan poklon za isticanje vizuelnog identiteta Vaše kompanije ili Vašeg proizvoda. Štamparija Mačinković u svojoj ponudi ima kišobrane u raznim bojama, oblicima i veličinama. Mi ćemo Vam ovde prezentovati kišobrane u raznim varijacijama kako bi Vam dali ideju da svojim klijentima poklonite jedinstven poklon, kojim ćete se istaći od ostalih.

Obrnuti kišobran

Obrnuti promotivni kišobrani su relativno novi proizvod koji će zasigurno pleniti pažnju svojim izgledom, ali i funkcionalnošću. Koliko puta Vam se dogodilo da sedate u automobil i dok uspete zatvoriti kišobran svejedno pokisnete? S ovim proizvodom se to više neće događati zbog jedinstvenog obrnutog sistema otvaranja i zatvaranja .

Četverougaoni kišobran

Kako bi ste se istakli od ostalih u ponudi imamo i kockaste kišobrane. Karakteristike i dimenzije su kao kod klasičnih kišobrana, ali oblik je svakako interesantniji.

Sklopivi kišobran

Sklopivi kišobrani su ujedno jako praktični i korisni. Zbog svojih dimenzija kada se sklope omogućavaju nam da ih uvek imamo pri ruci. Neće Vam zauzimati mnogo prostora u torbi ili automobilu, a sa druge strane biće Vam dragoceni kada se iznenada nađete na kišnom pljusku što je vrlo česta pojava u letnjim mesecima.

Klasični kišobran

Naravno tu su i neizostavni klasični kišobrani, koji Vas štite od kiše i istovremeno daju mogućnost da učinite svoj brend prepoznatljivim.

Newsletter form append
Chat button