Serbian Print

Majice kao promotivni poklon

Korišćenje majica kao poslovnih -promotivnih poklona je postala raširena praksa sa pozitivnim uticajem na osobe kojim su namenjene. Prednost ovakvog reklamiranja je pristupačna cena i minimalni troškovi u odnosu na dobit koju ostvarujemo ovakvim načinom reklamiranja. Još jedna prednost je u tome što se majice nose na javnim mestima, tako da majica postaje hodajuća reklama. Kada samo jedna osoba dobije promotivnu majicu nju će primetiti mnogi iz njene okoline, komšije, rodbina, prijatelji kao i slučajni prolaznici. I mala i velika preduzeća mogu koristiti ovakav način reklamiranja.

Klasične majice kratkih rukava

Majice kratkih rukava su veoma tražena kategorija proizvoda u gotovo svim godišnjim dobima. Nezavisno od toga da li se koriste kao promotivni materijal ili u sklopu obavezne radne uniforme. Mogućnost izbora je velika, od boja i dezena, sastava, gramature itd.

Polo majice

Polo majice su proizvod koji može da zadovolji najraznovrsnije potrebe kada su u pitanju majice kao promotivni materijal. Mogu da se koriste za promociju kompanije ili proizvoda, a isto tako i kao radna uniforma zaposlenih kako u proizvodnji tako i u neproizvodnim odeljenjima . A prilikom učestvovanja na sajmovim i događajima sličnog tipa, može se reći da je brendirana polo majica obavezan promotivni proizvod.

DUKSERICE

Dukserice kao promotivni materijal u poslednje vreme dobijaju na značaju. Mnoge kompanije ih vide kao idealno rešenje da zamene majice kratkih rukava u hladnijim danima. Takođe, dukserice u sklopu radnog odela zaposlenih imaju veoma veliku upotrebnu vrednost. Mogućnost izbora je ogromna, po pitanju boja, materijala izrade, dizajna itd.

Newsletter form append
Chat button