Serbian Print

Eko promotivni proizvodi

Zašto biorazgradivi proizvodi? U vremenu u kojm živimo više nego ikada se diskutuje i deluje u smeru zaštite životne sredine. Reč biorazgradivost zauzima posebno mesto u svakodnevnoj komunikaciji. Biorazgradivost je hemijski proces kojim se materijali vraćaju na elemente koji se nalaze u prirodi. U našoj stalnoj ponudi nudimo različite biorazgradive artikle koji u potpunosti zadovoljavaju kvalitetom i sastavom misiju očuvanja našeg životnog prostora. A što je još i bitnije, pomažu nam da sačuvamo planetu za buduća pokoljenja.

Biorazgradivi notesi

Biorazgradivi notesi nam omogućavaju da prirodi kompenzujemo bar deo štete koju joj nanosimo sečom šuma u cilju zadovoljavanja potreba industrije papira.

Biorazgradive olovke

Biorazgradive olovke su još jedan proizvod čijom upotrebom dokazujemo svoju svest o potrebi da očuvamo svoj životni prostor kako za nas tako i za generacije koje dolaze.

Biorazgradive torbe

Biorazgradive torbe su po mnogima adut u borbi za očuvanje životne sredine. Na prvi pogled to izgleda čudno, ali setite se samo prizora pored reka ili nekog izletišta koje ste u skorije vreme posetili. Nažalost, većini će se ukazati slika bezbroj plastičnih kesa razbacanih na sve strane, a neretko dospevaju i u krošnje drveća i takve predstavljaju svojevrstan barjak sramotnog odnosa prema neprocenjivom blagu prirode koje nam je povereno na korišćenje. Zato je neophodno, u što skorijem vremenskom periodu, da plastične kese i generalno plastičnu ambalažu supstituišemo biorazgradivim materijalima u što većoj meri. Ovaj hendikep mnoge kompanjie mogu da iskoriste na najbolji način. Biorazgradive torbe za kupovinu se nameću kao prvi izbor, učiniće Vaš logo ili brend prepoznatljiv mnogima, a ujedno ćete učiniti lep gest prema onome ko to sigurno zna da ceni. Jedna i jedina MAJKA PRIRODA.

Newsletter form append
Chat button